kliniek voor rugscholing en osteopathie

Wat anderen zeggen

Victor Jacobs, 73 jaar, Lembeek
Vanwege een fietsongeval in 2004 werd ik geopereerd aan mijn rug. Maar ik ben nooit zonder pijn geweest. Na 4 behandelingen in de rugkliniek was mijn rug veel beter dan de laatste 14 jaar het geval was, ik heb meer kracht in mijn benen en voeten en kan beter wandelen. Ik kan mij rechter houden, de gevoeligheid in mijn been is fel verbeterd, het plooien van mijn been gaat veel makkelijker, waardoor ik terug zonder problemen mijn kousen en schoenen kan aantrekken!

Jimmy Verstraete, 32 jaar, Halle
Hallo iedereen, ik wil jullie graag mijn ervaring delen met de behandeling bij Tine, heb zelf een gebroken rug vanaf de borst verlamd. Het is ongeloofelijk hoe mijn beweeglijkheid en pijn verbetert na een sessie.
Waar andere dokters vertellen "leer er mee leven", zoekt Tine nóg verder de onderliggende oorzaken die het mij veel aangenamer maken !!! Dus lotgenoten, allen daarheen! Groetjes Jimmy.

Saartje Desmedt, moeder van Cis Herremans, 4 maanden, Pepingen
In het begin braakte Cis alle melk meteen uit, zelfs tot een halve meter ver! Hij hikte veel, boerde moeilijk en had veel darmkrampjes. Tine heeft zijn maag en darmpjes losgemaakt, zodat hij makkelijker kan verteren. Het gevolg: na 3 behandelingen drinkt hij heel goed zonder teruggeven van melk, hij boert heel vlot nu na zijn eten en de krampjes zijn verdwenen. Als moeder wil je niet dat je kinderen pijn hebben dus ik ben blij dat hij daar geen last meer van heeft!

Laetitia Claus, 27 jaar, Halle
Na lange tijd mijn lichamelijke klachten te hebben laten aanmodderen, kwam het zover dat ik mijn rechterarm amper nog kon gebruiken door enorme pijnscheuten in mijn voorarm.
Tine wist me te laten inzien wat de ernst van de zaak was door samen met mij rx'en van mijn lichaam te overlopen. Eindelijk kreeg ik een duidelijk antwoord op de waarom van mijn algemene pijn.
Na 1 behandeling was ik al in staat weer normaal te bewegen en ook in de spiegel zag ik een merkbaar verschil.
Ondanks mijn angst voor het kraken van bepaalde plaatsen door slechte ervaringen in het verleden, heeft Tine mijn vertrouwen in de osteopathie kunnen terugwinnen.
Dank je wel Tine! Ik kijk alvast uit naar de komende sessies :)

Theo Van Verre, 62 jaar, Sint-Laureins-Berchem
Al meer dan 10 jaar heb ik pijn aan mijn nek en aan mijn rug. Ik ging er elke 2 weken voor naar de kinesist, om dan toch 1 of 2 dagen beter te zijn. Maar erna kwam de pijn telkens terug. Ik had het gevoel dat ik helemaal scheef stond. Tine is op zoek gegaan naar de oorzaak van de pijn, en heeft op alles gewerkt wat scheef stond. Na 4 behandelingen was ik al 3 weken pijnvrij kunnen blijven. Het enige wat nog wat terugkwam was wat spanning in mijn nek, maar van de rest mag ik helemaal niet meer klagen! Nu nemen we één enkele behandeling om de 3 maanden ter onderhoud, omdat ik ondertussen langere tijd zonder behandeling voort kan.

Serge Vanlulle, 52 jaar, Pepingen
Mijn schouder begon pijn te doen nadat ik een afsluiting had geplaatst. 6 maanden later was het nog steeds heel pijnlijk. Toen ik daarbij ook nog pijn kreeg ik mijn knie, kuit en adductoren bij het lopen, was het me duidelijk dat ik er iets aan moest laten doen. Met wachten en rusten ging het niet vanzelf weggaan, dat had ik al lang genoeg geprobeerd. Via een vriend/apotheker ben ik bij Tine Moonens terecht gekomen.
Na de eerste behandeling voelde ik al een wereld van verschil. Nog 2 behandelingen later kan ik pijnloos lopen en weer volop met mijn schouder de bal gooien naar de hond. Dus die is ook weer heel blij! :)  
Omdat mijn schouder zo pijnlijk was kon ik niet gaan squashen. Na al die maanden afzien heb ik nu terug alle vertrouwen om het squashen te hervatten, bedankt!

Alain Donckels, 57 jaar, Lembeek
Sinds 2 maanden had ik al last van mijn lage rug. Ondanks mijn hoge pijngrens had ik veel pijn, en pijnstillers hielpen niet. Ik had pijn bij bukken en rechtstaan. Na de eerste behandeling bij Tine Moonens voelde ik al een hele verlichting, mijn rug voelde soepeler en mobieler aan. Na elke vervolgbehandeling gin het steeds beter en beter. Ik had schrik voor mijn rug vanwege de verschillende bedden op de rondreis die ik net in Azië maakte, maar mijn rug is pijnvrij gebleven!

Roland Van Impe, 66 jaar, Lembeek
2 jaar geleden had ik een ruggenwervel gebroken nadat ik met een zware klap van de trap was gevallen. De breuk is goed genezen, maar daarna zijn de klachten begonnen. Dan hadden de artsen er cement tussengezet en is het van kwaad naar erger gegaan. De artsen vonden niets in hun onderzoeken. 
Maar ik kon niet stappen, mijn voet sleepte altijd en ik had enorm veel pijn bij elke stap. Het tintelen in mijn been maakte me nog onzekerder bij het stappen. Mijn geval was wat hardnekkiger want ik had uiteindelijk 6 behandelingen nodig op korte tijd om goed te zijn. Ik stond zelfs op het punt om ermee te stoppen, maar goed dat Tine Moonens me wist te zeggen dat ik nog even moest doorbijten. En wat een verschil!
Na 2 jaar kan ik eindelijk zonder pijnmedicatie door het leven! Ik had eerlijk gezegd de moed al opgegeven, totdat ik bij haar terecht kwam.

Kenny Willems, 28 jaar, Halle
Ik was gewoon iets in de kar aan het zetten, toen mijn lage rug plots helemaal kwam vast te zitten. Ik kon niet meer bewegen en moest plat gaan liggen in de zetel. De pijn trok naar mijn bil en ik had constant pijn met af en toe felle pijnscheuten als ik mij bewoog. Na 2 behandelingen was ik verlost van de pijn.

gallery/resized kleiner