kliniek voor rugscholing en osteopathie

Wat anderen zeggen

Victor Jacobs, 73 jaar, Lembeek
Vanwege een fietsongeval in 2004 werd ik geopereerd aan mijn rug. Maar ik ben nooit zonder pijn geweest. Na 5 behandelingen in de rugkliniek was mijn rug veel beter dan de laatste 14 jaar het geval was, ik heb meer kracht in mijn benen en voeten en kan beter wandelen. Ik kan mij rechter houden, de gevoeligheid in mijn been is fel verbeterd, het plooien van mijn been gaat veel makkelijker, waardoor ik terug zonder problemen mijn kousen en schoenen kan aantrekken!

Jimmy Verstraete, 32 jaar, Halle
Hallo iedereen, ik wil jullie graag mijn ervaring delen met de behandeling bij Tine, heb zelf een gebroken rug vanaf de borst verlamd. Het is ongeloofelijk hoe mijn beweeglijkheid en pijn verbetert na een sessie.
Waar andere dokters vertellen "leer er mee leven", zoekt Tine nóg verder de onderliggende oorzaken die het mij veel aangenamer maken !!! Dus lotgenoten, allen daarheen! Groetjes Jimmy.

Saartje Desmedt, moeder van Cis Herremans, 4 maanden, Pepingen
In het begin braakte Cis alle melk meteen uit, zelfs tot een halve meter ver! Hij hikte veel, boerde moeilijk en had veel darmkrampjes. Tine heeft zijn maag en darmpjes losgemaakt, zodat hij makkelijker kan verteren. Het gevolg: na 3 behandelingen drinkt hij heel goed zonder teruggeven van melk, hij boert heel vlot nu na zijn eten en de krampjes zijn verdwenen. Als moeder wil je niet dat je kinderen pijn hebben dus ik ben blij dat hij daar geen last meer van heeft!

Laetitia Claus, 27 jaar, Halle
Na lange tijd mijn lichamelijke klachten te hebben laten aanmodderen, kwam het zover dat ik mijn rechterarm amper nog kon gebruiken door enorme pijnscheuten in mijn voorarm.
Tine wist me te laten inzien wat de ernst van de zaak was door samen met mij rx'en van mijn lichaam te overlopen. Eindelijk kreeg ik een duidelijk antwoord op de waarom van mijn algemene pijn.
Na 1 behandeling was ik al in staat weer normaal te bewegen en ook in de spiegel zag ik een merkbaar verschil.
Ondanks mijn angst voor het kraken van bepaalde plaatsen door slechte ervaringen in het verleden, heeft Tine mijn vertrouwen in de osteopathie kunnen terugwinnen.
Dank je wel Tine! Ik kijk alvast uit naar de komende sessies :)

Theo Van Verre, 62 jaar, Sint-Laureins-Berchem
Al meer dan 10 jaar heb ik pijn aan mijn nek en aan mijn rug. Ik ging er elke 2 weken voor naar de kinesist, om dan toch 1 of 2 dagen beter te zijn. Maar erna kwam de pijn telkens terug. Ik had het gevoel dat ik helemaal scheef stond. Tine is op zoek gegaan naar de oorzaak van de pijn, en heeft op alles gewerkt wat scheef stond. Na 4 behandelingen was ik al 3 weken pijnvrij kunnen blijven. Het enige wat nog wat terugkwam was wat spanning in mijn nek, maar van de rest mag ik helemaal niet meer klagen! Nu nemen we één enkele behandeling om de 3 maanden ter onderhoud, omdat ik ondertussen langere tijd zonder behandeling voort kan.

Serge Vanlulle, 52 jaar, Pepingen
Mijn schouder begon pijn te doen nadat ik een afsluiting had geplaatst. 6 maanden later was het nog steeds heel pijnlijk. Toen ik daarbij ook nog pijn kreeg in mijn knie, kuit en adductoren bij het lopen, was het me duidelijk dat ik er iets aan moest laten doen. Met wachten en rusten ging het niet vanzelf weggaan, dat had ik al lang genoeg geprobeerd. Via een vriend/apotheker ben ik bij Tine Moonens terecht gekomen.
Na de eerste behandeling voelde ik al een wereld van verschil. Nog 2 behandelingen later kan ik pijnloos lopen en weer volop met mijn schouder de bal gooien naar de hond. Dus die is ook weer heel blij! :)  
Omdat mijn schouder zo pijnlijk was kon ik niet gaan squashen. Na al die maanden afzien heb ik nu terug alle vertrouwen om het squashen te hervatten, bedankt!

Alain Donckels, 57 jaar, Lembeek
Sinds 2 maanden had ik al last van mijn lage rug. Ondanks mijn hoge pijngrens had ik veel pijn, en pijnstillers hielpen niet. Ik had pijn bij bukken en rechtstaan. Na de eerste behandeling bij Tine Moonens voelde ik al een hele verlichting, mijn rug voelde soepeler en mobieler aan. Na elke vervolgbehandeling ging het steeds beter en beter. Ik had schrik voor mijn rug vanwege de verschillende bedden op de rondreis die ik net in Azië maakte, maar mijn rug is pijnvrij gebleven!

Roland Van Impe, 66 jaar, Lembeek
2 jaar geleden had ik een ruggenwervel gebroken nadat ik met een zware klap van de trap was gevallen. De breuk is goed genezen, maar daarna zijn de klachten begonnen. Dan hadden de artsen er cement tussengezet en is het van kwaad naar erger gegaan. De artsen vonden niets in hun onderzoeken. 
Maar ik kon niet stappen, mijn voet sleepte altijd en ik had enorm veel pijn bij elke stap. Het tintelen in mijn been maakte me nog onzekerder bij het stappen. Mijn geval was wat hardnekkiger want ik had uiteindelijk 6 behandelingen nodig op korte tijd om goed te zijn. Ik stond zelfs op het punt om ermee te stoppen, maar goed dat Tine Moonens me wist te zeggen dat ik nog even moest doorbijten. En wat een verschil!
Na 2 jaar kan ik eindelijk zonder pijnmedicatie door het leven! Ik had eerlijk gezegd de moed al opgegeven, totdat ik bij haar terecht kwam.

Kenny Willems, 28 jaar, Halle
Ik was gewoon iets in de kar aan het zetten, toen mijn lage rug plots helemaal kwam vast te zitten. Ik kon niet meer bewegen en moest plat gaan liggen in de zetel. De pijn trok naar mijn bil en ik had constant pijn met af en toe felle pijnscheuten als ik mij bewoog. Na 2 behandelingen was ik verlost van de pijn.

Charlotte Cox, 33 jaar, Dworp
Ik heb altijd al nekpijn en hoofdpijn met migraines gehad. Ik studeer bij en wou tijdens de examens minder hoofdpijn hebben om me goed op het studeren te kunnen concentreren dus was ik naar de rugkliniek gekomen. Eén keer heb ik nog migraine gehad, na een hele dag geen water te drinken (foutje van mij), maar toen de migraine doorbrak was die al weg na een paar uur in plaats van de hele dag en nacht te duren, een groot verschil!
Ook tijdens het studeren had ik veeeeel minder last dan anders!

Chris Dooms, 42 jaar, Hove
Ik had al jaren lage rugpijn vooraleer ik naar de rugkliniek ging. Het was erin geschoten met werken in de tuin en was nooit weggegaan. Soms was de pijn heel hevig, met felle steken. De pijn straalde uit naar mijn been. Na de behandelingen in de rugkliniek kan ik gerust zeggen dat de therapie op lange termijn werkt, de uitstraling is nooit meer teruggekomen. Nu voel ik zelf wanneer het nodig is en laat me regelmatig losmaken, maar nu laat ik het niet meer zo ver komen!

Hoofdpijn. Nekpijn. En migraine. Altijd pijn eigenlijk. Zo kon ik niet verder leven. Ik was al overal geweest. Nergens met een positief resultaat. Sinds meer dan 10 jaar had ik constant pijn, en niemand die mij kon helpen. De huisarts zei dat ik inspuitingen en kine nodig had. 27 sessies kinesitherapie later had ik nog altijd pijn. 
Op eigen initiatief ben ik bij de rugkliniek terecht gekomen. Een beetje ten rade. Kunnen ze mij daar helpen?

Al na 2 behandelingen was het dag en nacht verschil!
De hoofdpijn was verdwenen, af en toe nog wat last van mijn nek maar niet meer vergelijkbaar met ervoor.
Het resultaat heeft letterlijk mijn leven veranderd. Ik kan nu meer genieten van mijn kinderen, die ik nu de aandacht kan geven die ze verdienen. Mijn man hoort me nooit meer klagen, en vrienden en familie zagen mij iedere keer meer en meer opfleuren! Als je altijd pijn hebt, geraak je het gewoon. Maar nu is het anders. Ik ben vorige week nog geweest ter controle na 6 maanden. Maar in tussentijd heb ik geen enkele keer migraine gehad, dit heb ik nog nooit meegemaakt, als het ware een unicum! Ik kan mijn dankbaarheid niet voldoende uitdrukken terwijl ik dit schrijf, maar toch nog eens schriftelijk:

HARTELIJK BEDANKT OM MIJ EINDELIJK VAN DE NEKPIJN EN DE MIGRAINE AF TE HELPEN!

Sven Magnus, 39 jaar, Halle
In de rugkliniek zijn ze met je begaan, het wekt vertrouwen en ze nemen de tijd voor jouw probleem. Er wordt een volledige analyse uitgevoerd, waarna meteen de behandeling plaatsvindt. Na een aantal behandelingen kan ik er terug tegenaan, en voel met beter dan ik had gedacht! Ze maken los waar het vastzit, maar dat hoef je hun niet te zeggen, ze voelen ook waar die plekken zijn en werken er dan op. Top, merci!

Karolien Evenepoel, 29 jaar, Halle
Ik had al 6 maanden pijn aan mijn schouder vooraleer ik naar Tine ging. Ik kon mijn arm niet omhoog heffen dus mijn pull niet aandoen of mijn haar niet kammen. Op 4 behandelingen heeft ze alles losgekregen en voelde ik mij een gans ander mens. Dat is ondertussen 2 jaar geleden.

Cindy Van Haute, 32 jaar, Ruisbroek

"Rugkliniek Moonens heeft mijn leven veranderd!"

Bie Schelpe, 59 jaar, Halle
Ik zag enorm op tegen de behandeling. Ik was nog nooit naar een osteopaat geweest, had zelfs een beetje schrik, ik wou niet gekraakt worden. Maar de aanpak is zo specifiek dat de behandeling geen pijn deed. Na 3 behandelingen was ik al meteen een heel stuk beter. Na de vierde behandeling was de pijn die ik al meer dan 8 jaar had volledig verdwenen. Vroeger had ik altijd pijn in mijn rug en knieën, en zelfs soms gewoon bij het stappen. Dat is verleden tijd. Ik ben heel blij met de resultaten na de behandelingen en had het nooit zo ver moeten laten komen. Nu weet ik beter, ik laat me af en toe preventief nakijken!

Vorig jaar had ik plots een ander probleem: ik kon niet inademen. Ttz., ik kon wel inademen maar ik voelde bij iedere ademhaling een scherpe steek, alsof ik met een mes werd neergestoken. Na 3 behandelingen heeft ze mijn hele borstkas en vooral de felle blokkade van mijn rib losgemaakt waardoor ik weer opgelucht adem kan halen :)

Amber Magnus, 18 jaar, Halle
Wanneer ik bij Tine ga ben ik altijd zeer snel geholpen. Ze werkt duidelijk, zacht en pakt het probleem altijd super goed aan. Ook legt ze volledig uit waarvan je pijn komt en hoe ze dit zal oplossen. Voel me telkens weer een pak lichter! Zeker een zeer grote aanrader!

Shannon Dequanter, 22 jaar, Huizingen

Na een behandeling voel ik met telkens herboren.

Ik voel me lichter, soepeler en vlieg er als het ware naar buiten. De juiste plekken worden gezocht en efficiënt aangepakt. Ik kijk er telkens naar uit om langs te gaan en me te laten behandelen.

Julienne Fievez, 88 jaar, Halle

Ik voel me precies 20 jaar!

Ik kwam voor nekpijn en rugpijn. Ik ben heel tevreden van de behandelingen en het resultaat, het is hemel en aarde verschil.

Luc Holderbeke, 62 jaar, Halle

In 1 woord: het was een zeer zeer efficiënte consultatie, althans op een korte sessie en zeker voor herhaling(en) vatbaar. Ik ben zeer enthousiast over de interventie en het vlotte en to-the-point contact. 

Els Aerts, 50 jaar, Ruisbroek

Ik voel me weer fitter door het leven gaan.

Ik had al een hele tijd lage rugpijn. Dan ben ik hier terecht gekomen op aanraden van mijn man en ik ben hier supergoed geholpen. Sinds ik in behandeling ben voel ik me losser en soepeler.

Naam en voornaam  
E-mail  
Bericht  
Foto  

Wil je ook getuigen?

Stuur ons jouw bericht door samen met een foto van jou en we plaatsen deze op de website

Wil je Tine's 15 gratis tips ontvangen om jouw rugpijn te verbeteren of tegen te gaan?

Vul snel jouw voornaam en emailadres in en ontvang ze in jouw mailbox!

Voornaam  
E-mail