Zo hoor je het ook eens van een ander


Het is voor ons uitermate belangrijk dat de patiënt goed geholpen wordt.
We streven naar de ultieme oplossing voor ieders probleem en situatie.

Hieronder zijn een aantal reviews die patiënten achterlieten om hun dank te uiten.

Bedankt voor het vertrouwen en blij dat we jullie konden blij maken!


Laetitia Claus, 27 jaar, Halle

Na lange tijd mijn lichamelijke klachten te hebben laten aanmodderen, kwam het zover dat ik mijn rechterarm amper nog kon gebruiken door enorme pijnscheuten in mijn voorarm.
Tine wist me te laten inzien wat de ernst van de zaak was door samen met mij rx'en van mijn lichaam te overlopen. Eindelijk kreeg ik een duidelijk antwoord op de waarom van mijn algemene pijn.
Na 1 behandeling was ik al in staat weer normaal te bewegen en ook in de spiegel zag ik een merkbaar verschil.
Ondanks mijn angst voor het kraken van bepaalde plaatsen door slechte ervaringen in het verleden, heeft Tine mijn vertrouwen in de osteopathie kunnen terugwinnen.
Dank je wel Tine! Ik kijk alvast uit naar de komende sessies :)


Serge Vanlulle, 52 jaar, Pepingen

Mijn schouder begon pijn te doen nadat ik een afsluiting had geplaatst. 6 maanden later was het nog steeds heel pijnlijk. Toen ik daarbij ook nog pijn kreeg ik mijn knie, kuit en adductoren bij het lopen, was het me duidelijk dat ik er iets aan moest laten doen. Met wachten en rusten ging het niet vanzelf weggaan, dat had ik al lang genoeg geprobeerd. Via een vriend/apotheker ben ik bij Tine Moonens terecht gekomen.
Na de eerste behandeling voelde ik al een wereld van verschil. Nog 2 behandelingen later kan ik pijnloos lopen en weer volop met mijn schouder de bal gooien naar de hond. Dus die is ook weer heel blij! :)  
Omdat mijn schouder zo pijnlijk was kon ik niet gaan squashen. Na al die maanden afzien heb ik nu terug alle vertrouwen om het squashen te hervatten, bedankt Tine!


Alain Donckels, 57 jaar, Lembeek
Sinds 2 maanden had ik al last van mijn lage rug. Ondanks mijn hoge pijngrens had ik veel pijn, en pijnstillers hielpen niet. Ik had pijn bij bukken en rechtstaan. Na de eerste behandeling bij Tine Moonens voelde ik al een hele verlichting, mijn rug voelde soepeler en mobieler aan. Na elke vervolgbehandeling gin het steeds beter en beter. Ik had schrik voor mijn rug vanwege de verschillende bedden op de rondreis die ik net in Azië maakte, maar mijn rug is pijnvrij gebleven!


Roland Van Impe, 66 jaar, Lembeek
2 jaar geleden had ik een ruggenwervel gebroken nadat ik met een zware klap van de trap was gevallen. De breuk is goed genezen, maar daarna zijn de klachten begonnen. Dan hadden de artsen er cement tussengezet en is het van kwaad naar erger gegaan. De artsen vonden niets in hun onderzoeken. 
Maar ik kon niet stappen, mijn voet sleepte altijd en ik had enorm veel pijn bij elke stap. Het tintelen in mijn been maakte me nog onzekerder bij het stappen. Mijn geval was wat hardnekkiger want ik had uiteindelijk 6 behandelingen nodig op korte tijd om goed te zijn. Ik stond zelfs op het punt om ermee te stoppen, maar goed dat Tine Moonens me wist te zeggen dat ik nog even moest doorbijten.
En wat een verschil!
Na 2 jaar kan ik eindelijk zonder pijnmedicatie door het leven! Ik had eerlijk gezegd de moed al opgegeven, totdat ik bij haar terecht kwam.


Kenny Willems, 28 jaar, Halle
Ik was gewoon iets in de kar aan het zetten, toen mijn lage rug plots helemaal kwam vast te zitten. Ik kon niet meer bewegen en moest plat gaan liggen in de zetel. De pijn trok naar mijn bil en ik had constant pijn met af en toe felle pijnscheuten als ik mij bewoog. Na 2 behandelingen was ik verlost van de pijn.


Cindy Speliers, 42 jaar, Halle
Ondanks het feit dat ik het "kraken" maar eng vind, heeft het mij enorm goed geholpen. Ik had al maanden pijn aan de nek en schouders, het was een ondraaglijke pijn, en ik had ook wat stress. Ik probeerde oefeningen te doen maar die hielpen niet. Toen ging ik bij Tine Moonens in behandeling, en na 3 behandelingen was de pijn in mijn nek en schouders weg. Het ging zodanig goed dat ik de vervolgafspraak na 3 maanden zelfs nog kon uitstellen.