In de pers


29 september 2018: Een geslaagde eerste opendeurdag

Editiepajot_halle
Ingezonden foto: Gwendolyn Sanders, osteopaat D.O. (midden) en Tine Moonens, osteopaat D.O. (rechts)
 

Drie jaar geleden verhuisde de praktijk van Tine Moonens van Dworp naar het centrum van Halle, meer bepaald in de Dekenstraat 21, onder de naam rugkliniek Moonens. En met succes, intussen werden al meer dan 2000 mensen van Halle en omstreken geholpen.
Vanaf 6 oktober zal Gwendolyn Sanders de praktijk voor rugscholing en osteopathie versterken, op zaterdag van 9 tot 19 uur. Om haar te verwelkomen opende rugkliniek Moonens afgelopen zaterdag haar deuren. Men kon er genieten van een drankje en een hapje en met alle vragen terecht.

De rugkliniek behandelt volgens een methode die niet alleen effectief is bij klachten aan rug en nek, maar ook bij veel klachten zonder duidelijke structurele oorzaak, zoals pijn, migraine, problemen met inwendige organen of gynaecologische klachten. De rugkliniek behandelt ook klachten bij baby’s en kinderen, (top)sporters, zwangere vrouwen en ouderen.

Een afspraak kan u bekomen door hier te klikken.

Bron: https://editiepajot.com/regios/7/articles/61591

Maart 2017: Medicalia verzekering betaalt uw behandeling 75% terug!

Goed nieuws! 

Sinds maart 2017 hebben zowel Partena als het Onafhankelijk Ziekenfonds er een nieuwe verzekering bij: Medicalia

Hiermee krijgt u maar liefst 75% van uw behandeling terugbetaald!


Deze verzekering is een extra vangnet voor klanten die heel wat medische kosten hebben, een consultatie bij de osteopaat is deel van dit interessant aanbod. We zetten alles even duidelijk op een rijtje. 

  • Voordelige bijdrage
  • Toegankelijk voor iedereen 
  • Ook voor paramedische zorgen en alternatieve behandelingen
  • Medicalia begint waar andere gezondheidsverzekeringen stoppen
  • Geen leeftijdsbeperking & geen medische vragenlijst


1 oktober 2015: Officiële opening van rugkliniek Moonens in Halle

Editiepajot_halle

Foto © Elsie De Greef

Rugkliniek Moonens in de Dekenstraat 21 in Halle werd vandaag officieel geopend. De bezoekers werden rondgeleid en verwend met een hapje en een glaasje cava of fruitsap.

Tine Moonens is een professioneel osteopaat. Naast haar D.O. (Degree in Osteopathy), behaald aan de International Academy for Osteopathy in Gent, is zij in 2009 afgestudeerd aan de 'University of Wales', Cardiff. Om haar Bachelordiploma te bemachtigen heeft zij aansluitend op haar 5-jarige fulltime opleiding een wetenschappelijk artikel geschreven, waarin zij heeft aangetoond dat de lichaamshouding met behulp van osteopathische technieken gewijzigd kan worden.
De rugkliniek is een uitbreiding van haar praktijk in Dworp, waar zij reeds 6 jaar de methode toepast die ze na haar opleiding drie jaar lang in een medisch gezondheidscentrum in Nederland heeft bijgeleerd. Deze methode is niet alleen effectief bij klachten aan rug en nek, maar ook bij veel klachten zonder duidelijke structurele oorzaak, zoals pijn, migraine, problemen met inwendige organen of gynaecologische klachten.

De rugkliniek behandelt ook klachten bij baby’s en kinderen, (top)sporters, zwangere vrouwen en ouderen.

Voor een afspraak kan u hier klikken, u wordt meteen doorverwezen naar de online agenda.

Bron www.editiepajot.com/regios/7/articles/45687

 
Editiepajot_halle
Foto © Elsie De Greef