Zij gingen u vooraf:

Serge Vanlulle, 52 jaar, Pepingen

Mijn schouder begon pijn te doen nadat ik een afsluiting had geplaatst. 6 maanden later was het nog steeds heel pijnlijk. Toen ik daarbij ook nog pijn kreeg ik mijn knie, kuit en adductoren bij het lopen, was het me duidelijk dat ik er iets aan moest laten doen. Met wachten en rusten ging het niet vanzelf weggaan, dat had ik al lang genoeg geprobeerd. Via een vriend/apotheker ben ik bij Tine Moonens terecht gekomen.
Na de eerste behandeling voelde ik al een wereld van verschil. Nog 2 behandelingen later kan ik pijnloos lopen en weer volop met mijn schouder de bal gooien naar de hond. Dus die is ook weer heel blij! :)  
Omdat mijn schouder zo pijnlijk was kon ik niet gaan squashen. Na al die maanden afzien heb ik nu terug alle vertrouwen om het squashen te hervatten, bedankt Tine!

Roland Van Impe, 66 jaar, Lembeek

2 jaar geleden had ik een ruggenwervel gebroken nadat ik met een zware klap van de trap was gevallen. De breuk is goed genezen, maar daarna zijn de klachten begonnen. Dan hadden de artsen er cement tussengezet en is het van kwaad naar erger gegaan. De artsen vonden niets in hun onderzoeken. 
Maar ik kon niet stappen, mijn voet sleepte altijd en ik had enorm veel pijn bij elke stap. Het tintelen in mijn been maakte me nog onzekerder bij het stappen. Mijn geval was wat hardnekkiger want ik had uiteindelijk 6 behandelingen nodig op korte tijd om goed te zijn. Ik stond zelfs op het punt om ermee te stoppen, maar goed dat Tine Moonens me wist te zeggen dat ik nog even moest doorbijten.

En wat een verschil!
Na 2 jaar kan ik eindelijk zonder pijnmedicatie door het leven! Ik had eerlijk gezegd de moed al opgegeven, totdat ik bij haar terecht kwam

Kenny Willems, 28 jaar, Halle

Ik was gewoon iets in de kar aan het zetten, toen mijn lage rug plots helemaal kwam vast te zitten. Ik kon niet meer bewegen en moest plat gaan liggen in de zetel. De pijn trok naar mijn bil en ik had constant pijn met af en toe felle pijnscheuten als ik mij bewoog. Na 2 behandelingen was ik verlost van de pijn.

Cindy Speliers, 42 jaar, Halle

Ondanks het feit dan ik het "kraken" maar eng vindt, heeft het mij enorm goed geholpen. Ik had al maanden pijn aan de nek en schouders, het was een ondraaglijke pijn, en ik had ook wat stress. Ik probeerde oefeningen te doen maar die hielpen niet. Toen ging ik bij Tine Moonens in behandeling, en na 3 behandelingen was de pijn in mijn nek en schouders weg. Het ging zodanig goed dat ik de vervolgafspraak na 3 maanden zelfs nog kon uitstellen.

Alain Donckels, 57 jaar, Lembeek

Sinds 2 maanden had ik al last van mijn lage rug. Ondanks mijn hoge pijngrens had ik veel pijn, en pijnstillers hielpen niet. Ik had pijn bij bukken en rechtstaan. Na de eerste behandeling bij Tine Moonens voelde ik al een hele verlichting, mijn rug voelde soepeler en mobieler aan. Na elke vervolgbehandeling gin het steeds beter en beter. Ik had schrik voor mijn rug vanwege de verschillende bedden op de rondreis die ik net in Aziƫ maakte, maar mijn rug is pijnvrij gebleven!